Over ons

Wij zijn een advocatenkantoor met een zogenaamde “algemene praktijk” met gespecialiseerde advocaten. Een ieder die onze hulp inroept proberen wij te helpen. Ons kantoor richt zich in het bijzonder op het oplossen van geschillen en het verstrekken van adviezen over:

Onroerend goedrecht, huurrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht, incassozaken, aansprakelijkheidsrecht, strafrecht, vreemdelingenrecht, bestuursrecht, familierecht, echtscheidingen en fiscale zaken. Als wij van mening zijn dat wij U niet voor 100% kunnen bijstaan, kunnen we U helpen een ander gespecialiseerd advocatenkantoor te vinden.

Onze ambities

Het spreekt voor zich dat wij er naar streven uw dossier zo deskundig mogelijk te behandelen. Daarnaast is het onze ambitie om iedereen te helpen, of U nu een kleine zelfstandige bent of een vertegenwoordiger van een groot bedrijf of van een instelling, een betalende client of iemand die in aanmerking komt voor tegemoetkoming in de kosten van rechtsbijstand door de overheid (“pro deo”). Aan deze ambities zijn onze, zeer concurrerende, tarieven aangepast

Actief in het buitenland

Hoewel we een klein groot of een groot klein kantoor zijn, het is maar hoe U het wilt zien, zijn we internationaal georienteerd. Wij werken samen in het internationale advocatenteam van Euroadvocaten. Wij kunnen U dus ook helpen met internationale zaken.